Snap jij deze geile discretie?

Snap jij deze geile discretie?

Dag Kanjer!Ik ben Tonya, ik ben opzich gelukkig getrouwd, maar de spanning is er wel een beetje van af en dan vooral tussen de lakens. (wat jij misschien wel herkent)Ja we hebben nog wel iets van seks, maar niet zo vaak en het voelt ook al lang niet meer zo spannend als het ooit was. Want wat is nu ééns in de maand en dan nog geen 5 minuten!!!Ben jij iemand die dit snapt en misschien zelf ook thuis heeft? Die mij weer helemaal gek van verlangen kan maken? Die openstaat voor een opgewonde vrouw. Ben jij iemand die er samen een spannende draai aan wil geven? Vind je het niet erg dat ik getrouwd ben? En zoek je ook dat stukje discretie?Nou stuur mij dan een ondeugende uitnodiging! Dan lig ik hopelijk al komend weekend met jou in bed!Dikke kus Tonya

Snap jij deze geile discretie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *