Simpel wat intimiteiten

Simpel wat intimiteiten

Hier sta ik dan , een doodgewone huis , tuin en keuken vrouw die op zoek is naar een heerlijk warm gevoel . Ja ik ben alweer een tijdje alleen en dat bevalt me eigenlijk ook wel maar toch ben ik eenzaam en dat heeft te maken omdat ik geen intimiteiten meer heb van een man.Ik ben een vrij zelfstandige vrouw, werk bij een reclamebureau en rij heel wat kilometers op mijn scooter. Verder ben ik vrij rustig van karakter, hou van romantiek en het rare is dat ik in bed best heftig kan zijn en het zelfs lekker vind als ik hard in mijn tepels wordt geknepen en op mijn billen wordt geslagen. In ieder geval dat ben ik en nu hoop ik dus een leuk maatje te vinden waar ik de lusten weer naar hartenlust mee kan ervaren.

Simpel wat intimiteiten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *