Jij klaarkomen tussen mijn voeten?

Jij klaarkomen tussen mijn voeten?

Ik heb misschien een rare manier van het bevredigen van mannen. Maar ik ben gek op voetensex, zowel als bij mezelf als ik bij jou. Ik vind het heerlijk om je geslachtsdeel tussen mijn voeten te masseren. Daarnaast ben ik er ook niet vies van jou dikke teen in mijn grotje te voelen wiebelen. Ook vind ik het ook nog eens enorm geil om die dikke teen van je in mijn kontje te voelen. Omdat ik bij de eerste de beste date niet ga vragen of iemand daar interesse ervoor heeft, vraag ik het via deze weg. Ben benieuwd of ik iemand via deze weg eens mag masseren en mij kan laten genieten van jouw teentje in mijn gaatjes. Laat je wat van je horen ? Likje Kyona

Jij klaarkomen tussen mijn voeten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *