Hoe denk jij er over?

Hoe denk jij er over?

Dag leuke man!
Mijn naam is Janice, een leuke, spontane, enthousiaste vrolijke meid die opzoek is naar een leuke man! Zoals je misschien kunt zien zie je op mijn foto’s niet veel van mij, hier heb ik bewust voor gekozen! In mijn eerdere relaties heb ik gemerkt dat mannen mij vaak als seksobject zien, door mijn looks. Ik ben meer dan dat en zoek dan ook een man die respect voor mij heeft. Voor mij zijn respect en vertrouwen belangrijk en de sleutel tot een fijne relatie. Ik ben daardoor dan ook op zoek naar een oudere man, ik ben van mening dat die mij wel kan geven wat ik zoek! Ik ben een meid die niet veel nodig heeft.. Liefde en respect en niet alleen seks! Dat is toch niet zo gek wat ik vraag..? Wil je mij beter leren kennen, laat je dan gauw iets horen?
Liefs Janice

Hoe denk jij er over?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *