Trek jij ook je stoute schoentjes aan?

Trek jij ook je stoute schoentjes aan?

Dag iedereenIk ben Patricia, een leuke, spontane, zorgzame en vooral lieve vrouw. Helaas ben ik al weduwe, mijn man is er ondertussen al 2 lange jaren niet meer. In deze twee lange jaren had ik nergens zin in, ik ben nu op het punt gekomen dat ik mijn leven weer met een lieve man wil delen. Ik wil niet langer alleen thuis zitten en geen gezelligheid om mij heen. Het leven is veel te kort om met de pakke neer te zitten, toch? Ik heb dus mijn stoute schoentjes weer uit de kast getrokken en ben hier op zoek naar een lieve, leuke en vooral betrouwbare man. Ik ben een bezig bijtje en houd niet van stilzitten, gezellig wandelen, fietsen met de kinderen en kleinkinderen er tussenuit zijn dingen die ik steeds meer aan het doen ben. Nu ik mijn leven weer op orde heb, realiseer ik mij echt dat ik een lieve man naast mij mis. Ik hoop jou dan ook te vinden, lieverd! Ben jij een echte lieverd en spreek ik jou aan, laat je dan een lief berichtje achter bij mij?Liefs, Patricia

Trek jij ook je stoute schoentjes aan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *