Samen een poging wagen?

Samen een poging wagen?

Hallo lieve mannen, ik heb dan toch maar even de stoute schoenen aangetrokken en toch maar een advertentie geplaatst. Ik ben niet echt iemand die de kroeg op gaat zoeken of iets anders. En je merkt toch wel de laatste jaren dat het meer sociaal media is. Dus ja waarom zou ik dan geen poging wagen? Niet geschoten is altijd mis toch? Zelf ben ik al een tijdje alleen en ik mis toch wel iemand om samen leuke dingen mee te doen. Daarnaast, altijd alleen thuis komen is natuurlijk ook niet altijd even leuk. Zelf ben ik erg spontaan en ik hou van gezelligheid. Kan jij je hier in vinden dan hoop ik dat ik snel iets van je te horen krijg. Liefs Noeska

Samen een poging wagen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *